03 diciembre 2009

Visita de la Rectora de la Universitat Oberta de Catalunya a Mèxic

Una visita molt esperada per la nostra comunitat i pel fort lligam que des del mes d'agost el Club Català de Negocis té amb la Universitat Oberta de Catalunya.
Una trobada informal, relaxada i plena de bon humor i importants projectes. De la mà de la Rectora, la Dra. Imma Tubella, la UOC ens va presentar el seu ambiciós projecte: la creació de seus físiques de la UOC, sostenibles i destinades no només a crear espais per a l'educació, la investigació i la tecnologia sinó, anant una mica més enllà, la UOC busca aportar desenvolupament social i econòmic en les diferents àreas on s'edificaran les seus UOC. Aquestes instal.lacions tindrán seus nacionals i internacionals i una d'elles està prevista construir-se a Mèxic, una ciutat de coneixement aviat ens espera. Esperem que aquest projecte vegi la llum aviat i els desitgem molt d'èxit i oferim tot el nostre suport.

1 comentario:

Anónimo dijo...

felicitats per prendre la iniciativa de donar a conèixer sobre la cultura catalana, els seus negocis , la seva gent. Sobre això, aprofito per preguntar-li on puc informarme sobre esdeveniments culturals i exposicions de productes catalans. Moltes gràcies i benvinguts a Mèxic.... Una mexicana que estima el català i la seva cultura.

Guadalupe Regalado.
gregalado@w-inedita.com